Skip links
Inhoud

de winkel

De Winkel

Kopen bij “de Boer” spreekt steeds meer mensen aan.  “Vers van het land, direct naar de klant” levert u niet alleen kwaliteitvoordeel (vers) op maar is ook gezond voor uw portemonnee!

Als u de oprijlaan van de fruitkwekerij oprijdt zal u de winkel zeker niet ontgaan. Er is ruime parkeergelegenheid en u kunt hier parkeren “aan de klink van de deur”. In de ruime klimaatgestuurde winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment van aardappels, groenten, fruit en streekproducten.

Het beleid “Vers en Kwaliteit voor ’n Gezonde Prijs” vind u in alle producten / artikelen terug. Jaarrond biedt “de Braacken” u een groot assortiment van het sappigste fruit en de meest verse groenten.  Dagelijks worden diverse groenten vers gesneden en verpakt in de HACCP gecertificeerde verwerkingsruimte. Tevens worden hier de diverse groentemixen en groente- en  fruitsalades dagelijks vers bereid.  Geniet van het gemak van bijvoorbeeld vers gesneden snijbonen of verwen uzelf met de heerlijke knapperige salades!

Streekproducten worden steeds meer gewaardeerd door de klant. Natuurlijk bereid, vol van smaak, een heerlijk product van eigen bodem voor een eerlijke prijs, dat is waar deze producten voor staan. Een jam vol met hele kersen, een aardbeiensaus om van te watertanden, heerlijke mosterd dressing met bieslook of een fles puur appelsap (zonder enige toevoeging) is slechts een greep uit dit assortiment.

Proef en geniet van wat uw eigen land u bied!!  Graag tot ziens..........


Snelkoppelingen